Ukázalo extrémně nebezpečný Drug

21.12.2015 13:31
pacientům, jak se zbavit pocitu bolesti, které mohou být čelí pacienti při provádění operací a jiné lékařské postupy, aniž by procházely bolest. Ale aby se rozhodl dát injekci léku, by měl pacient vykonávat lékařské testy a fyzikální první, aby zajistily, že nejvhodnější typ anestezie. Existují tři typy běžně používaných léků, jako jsou:
1. léky používané lokální anestetikum pro malé chirurgické zákroky v pouze specifické části těla.
 
2. Léky regionální získat na a kolem většiny velkých nervy vypnout stranu zvyšuje těla. Impact, může být pro pacienta v bezvědomí v průběhu delšího časového období.
 
3. Drug celkové anestetikum pro pacienta zcela v bezvědomí v průběhu chirurgického zákroku. Anestetikum se vstřikuje do těla pacienta nebo plynné poskytovaných prostřednictvím dýchacího přístroje.
 
Lék by měl být podáván s opatrností kvůli tomu, jak bezprostředně pracovat na centrální nervový systém pacientů. A naopak, což dávka není vhodná pro všechny práce povede k problémům centrálního nervového systému. Celkové anestetikum vstříkne tuto sekci spinálních pacientů míchy. Poté, bude pacient cítit dopad části těla, pocit chuti pasein jít otupělá.
 
V případě, že podání anestezie nebo drog se nehodí, takže pacient může dojít k komplikace, které by brzy tvořit a dokonce účinek po dlouhou dobu. Pokud jde o vedlejší účinky užívání drog, které se nevejdou, jsou:
 
- Bolest je tělová část vstřikovacího bodu.
 
- U pacientů, kteří získají spinální injekce, by přirozeně bolesti zad spodní straně.
 
- Pacient krevní tlak jít dolů svazích.
 
- Bude poškozen systém nervy pacientů.
 
- Předávkování anestezie bude mít za následek U pacienta se objevily dýchacími potížemi a oběhového systému, jakož i
 
- Anestetický plynné pacient bude mít za následek chuti nehraje roli.
 
Důrazně se doporučuje nosit vhodný stejný typ léku, stejně jako poradenství. Vzhledem k vedlejší účinky, které mohou vyplynout je terorizuje bezpečí pacienta, jako problém po nějakou dobu vrhá Siloam nemocnice, kde se dva pacienti zemřeli v znát svět po obdržení injekci anestetika typu páteře buvanest 0, 5% těžká na pacienta před operací , Ale myslel to být lekce a zkušenosti pro lékařské pachatele, stejně jako ty, které se obecným způsobem.